Poštovani gosti,

Dobrodošli na Internet stranicu našeg obiteljskog hotela Villa Dvor…Vašeg prvog koraka do savršenog odmora.

Smješten u Omišu, skrivenom dragulju Hrvatske, Omiš je niknuo na samom ušću rijeke Cetine kao gusarska utvrda, a počeci se spominju još u doba Grka i Rimljana. Nad samim gradom i okolnim mjestima koja se na njega nastavljaju sjeverozapadno i jugoistočno bdiju goli kameni obronci Mosora i Omiške Dinare. Taj kameni zid, koji je probijen samo na ušću Cetine predstavlja fenomen “kamenih vrata” čiji dovratnici bdiju nad gradom.

Upravo na desnom ovratniku smjestio se Villa Dvor, izgrađen 1937. Od strane trgovačkog putnika iz Poljica Stjepana Jurišića za svoje osobne potrebe. U 2002. Godini naša obitelj je u potpunosti rekonstruirala i obnovila Villu Dvor u boutique hotel zadržavajući u potpunosti prijašnju arhitekturu objekta. Jedinstvena pozicija hotel čini prirodnim vidikovcem iz kojeg se pruža predivni pogled na Stari grad Omiš i Jadransko more južno, te sjeverno na kanjon rijeke Cetine, vrhove Mosora i drevnu Poljičku Republiku.

Zanimljiva povijest, čisti i svježi zrak, netaknuta priroda,105 km zelene rijeke Cetine sa svim posebnostima i čarima, čisto more sa prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama te zdrav način života naše su stvarnost.

Dopustite nam da Vam pokažemo našu svakodnevnu stvarnost i pomognemo Vam u stvaranju Vašeg savršenog odmor. Kvaliteta našeg smještaja, gastronomske delicije našeg restorana naše regije, pripremljene iz naših ekoloških vrtova i srdačna dobrodošlica i usluga sa smiješkom naše obitelji i osoblja, su garancija za jedinstveno i nezaboravno iskustvo, iskustvo koje će ostati s Vama zauvijek.

Uživajte u istraživanju naše stranice i nadamo se da ćemo imati čast biti Vaš domaćin i ispuniti sva Vaša očekivanja.

Hvala i nadamo se da se vidimo uskoro.
Obitelj Ćurlin