Ulazak u Hrvatsku - covid19 - Hotel Villa Dvor

Hotel Villa Dvor. since 1937

Topla dobrodošlica u naš obiteljski eko hotel...

U Omišu, na desnom ovratniku kanjona rijeke Cetine, smjestio se Villa Dvor, izgrađen 1937. od strane trgovačkog putnika iz Poljica Stjepana Jurišića. U 2002. godini naša obitelj je u potpunosti rekonstruirala i obnovila Villu Dvor u boutique hotel zadržavajući u potpunosti prijašnju arhitekturu objekta. Njegov jedinstveni položaj čini hotel prirodnim vidikovcem s kojeg se pruža prekrasan pogled na stari grad Omiša i Jadransko more na jugu, te na kanjon rijeke Cetine, vrhove planine Mosor i drevnu Poljičku Republiku na sjeveru.

Cijenimo vaš posjet i zanimanje za naš hotel i usluge. Nadamo se da ćete ovdje pronaći sve potrebne informacije, a za sve ostale upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem live chat-a , e-maila ili našeg telefona u bilo kojem trenutku.

Nadamo se da ćemo imati čast biti Vaš domaćin i pomoći Vam u stvaranju Vašeg savršenog odmora te jedinstvenog i nezaboravnog iskustva, onog koje će vam zauvijek ostati.

Uz iskrenu zahvalnost i želju da nas uskoro posjetite,
Obitelj Ćurlin

Nagrade Hotel Villa Dvor

HOTEL VILLA DVOR USLUGE

Pogledajte naše izvrsne usluge

Besplatan parking

Hotel za svoje goste nudi privatni parking, osiguran i 24h pod vide nazorom.

Jacuzzi & Masaža

Uživajte u čarima vode i predivnog panoramskog pogleda u isto vrijeme, dok se opuštate u jacuzziju na vrhu hotela...za još više opuštanja, rezervirajte i masažu!

Kongrsi i događanja

U oazi mira i tišine možete organizirati skupove seminare, poslovne sastanke ili druženja. Ovo je idealno mjesto za planiranje vaših budućih aktivnosti, team buildinga ...

Panoramski lift

Drugi ulaz u hotel uklesan je kroz stijenu ispod samog hotela, gdje je instaliran lift. Uživajte u pogledu dok se vozite kroz čistu stijenu, a zatim na polovici puta oduševite se pogledom na kanjon rijeke Cetine.

Punionica električnih automobila

Napunite svoj električni automobil dok boravite u hotelu na našoj 22kW Type 2 punionici.

HOTEL VILLA DVOR - ECO FRIENDLY

Prijatelj okoliša - Zeleni turizam

Kompostiranje komunalnog i kuhinjskog bio razgradivog otpada, te proizvodnja humusa

Hotel Villa Dvor da bi poboljšao kvalitetu okoliša i smanjio...

Dobivanje toplinske energije iz rijeke Cetine

Za grijanje i hlađenje hotela, te pripremu potrošne tople vode, uz suradnju sa Strojarskim fakultetom ...

Potrošnja pitke vode

Kako bi se racionalno trošila pitka voda u svim sanitarnim čvorovima ugrađeni su vodokotlići sa dvozonskim ispiranjem 3 ili 6...

Ušteda električne energije

Ušteda električne energije osim energije za grijanje provodi se i na rasvjeti. U hotelu su ugrađene sva rasvjetna tijela koja koriste štedne žarulje...

OTKRIJTE OMIŠ

Mjesta koja morate istražiti ovo ljeto

Omiš
Omiš
Plaže
Plaže
Poljica
Povijest Poljica
Cetina
Rijeka Cetina